Συνεργασίες Εξωτερικού

Η Polaris Brokers έχει συνεργασίες με Εταιρίες του Εξωτερικού.
Οι συνεργασίες αυτές έχουν χαρακτήρα αποκλειστικότητας διάθεσης των προïόντων σε όλη την Ελλάδα. Η Εταιρία είναι αντιπρόσωπος Marketing και σε πολλές περιπτώσεις έχει επικουρική συμμετοχή στον διακανονισμό αποζημιώσεων.
Η Polaris Brokers συνεργάζεται με Marine Brokers (στο Εσωτερικό και Εξωτερικό) για την ασφάλιση ναυτιλιακών κινδύνων ή άλλων εξειδικευμένων καλύψεων. Ακόμη, η εταιρία συνεργάζεται με Μεσίτες των Lloyd’s προκειμένου να τοποθετεί στην διεθνή ασφαλιστική αγορά κινδύνους που από την φύση τους ή το μέγεθός τους δεν μπορούν να καλυφθούν στην εγχώρια αγορά.

Αναλυτικότερα η Polaris Brokers έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες :

Διεθνή Προϊόντα Υγείας

William Russell
Βραβευμένη, εξειδικευμένη ασφάλιση Υγείας. Στη William Russell, η ασφάλιση μεταναστών είναι η κύρια ενασχόληση. Όπερ σημαίνει ότι μπορείτε να εμπιστεύεστε τη γνώση της στις διεθνείς ασφαλιστικές συμβάσεις και την εμπειρία και εξυπηρέτηση από το εκπαιδευμένο προσωπικό. Τα προϊόντα προστασίας υγείας, ζωής και εισοδήματος προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση με ευρείας κλίμακας παροχές που ταιριάζουν σε όλους τους προϋπολογισμούς και τις απαιτήσεις.

BUPA Global
Πάνω από 40 χρόνια ιατρική εμπειρία και αφοσίωση στα προγράμματα ασφάλισης υγείας. Μια διεθνής ομάδα συμβούλων και εμπειρογνωμόνων υγείας οι οποίοι, μιλούν στη γλώσσα σας και μια υπηρεσία που υπερβαίνει τις προσδοκίες. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που κάνουν την Bupa Global διαφορετική. Εξερευνήστε πώς μπορεί να σας παρέχει παγκόσμιας κλάσης καλύψεις που την κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

ALLIANZ Worldwide Care
Προστατευτείτε εσείς και η οικογένειά σας με το βραβευμένο διεθνές προϊόν ασφάλισης υγείας. Ζείτε ή εργάζεστε στο εξωτερικό; Μπορείτε να βασιστείτε στην ALLIANZ Worldwide Care για την ασφάλιση της υγείας σας για όσο διάστημα βρίσκεστε στο εξωτερικό. Σχεδιασμένο για να σας προστατεύσει από υψηλά ιατρικά έξοδα, εσείς και η οικογένειά σας θα έχετε πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη και μια υπηρεσία που είναι γρήγορη, ευέλικτη και 100% αξιόπιστη. Αυτό το ασφαλιστικό προϊόν προορίζεται για άτομα που διαμένουν προσωρινά εκτός της χώραςμόνιμης διαμονής τους.

Ασφαλίσεις Αστικής Ευθύνης

Μεταφορέων, Διαμεταφορέων, Αποθηκευτών, Οργανισμών Λιμένος, Logistics, κλπ

ATLAS / ACIS
Από το 1999, η ATLAS κατάφερε να προσφέρει ένα προϊόν σταθερού ασφαλίστρου με την επωνυμία “Transassurance” που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις μεταφορών και Logistics. Το προϊόν αυτό δίνει σε όλες τις επιχειρήσεις μεταφορών και τους μεσάζοντες ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο πακέτο ασφάλισης και στήριξης, που συνδυάζει τα οφέλη της έμπειρης διαχείρισης ζημιών και υποστηρικτικών υπηρεσιών, με την οικονομική υποστήριξη φημισμένων ασφαλιστών / αντασφαλιστών.

Ταξιδιωτικές Ασφαλίσεις

Mondial Assistance
Η Mondial Assistance είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο Βοηθείας, την ασφάλιση ταξιδιού και την εξυπηρέτηση πελατών. Η αποστολή της είναι να παρέχει ποιοτικές, καινοτόμες και εξατομικευμένες λύσεις στους εταιρικούς πελάτες και αδιάλειπτη οδική βοήθεια σε πραγματικό χρόνο στους πελάτες της οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Όποιο και αν είναι το περιστατικό ή η ανάγκη, η Mondial Assistance είναι στο πλευρό σας, 365 ημέρες το χρόνο, έτοιμη να σας βοηθήσει και να εξασφαλίσει ότι είστε σε καλά χέρια.

Ναυτιλιακές και Εξειδικευμένες Ασφαλίσεις

Lloyd’s of London
Τα Lloyd’s είναι η μεγαλύτερη ασφαλιστική αγορά του κόσμου, παρέχοντας εξειδικευμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές. Το 2008, 75 συνδικάτα παρέχουν ασφάλιση με τα Lloyd’s. Μαζί, τα ασφαλιστικά συνδικάτα στα Lloyd’s σχηματίζουν έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ασφαλιστές του κόσμου, και έναν ηγέτη στις αντασφαλίσεις. Αλλά πολύ πιο σημαντικό από το καθαρό μέγεθος είναι το εύρος και το βάθος της εξειδικευμένης εμπειρίας μεσολάβησης και ανάληψης κινδύνου που έχουν συγκεντρωθεί κάτω από την ίδια στέγη των Lloyd’s. Γι’ αυτό μας εμπιστεύονται να ασφαλίσουμε τους νεότερους, δυσκολότερους και πιο σύνθετους κινδύνους του κόσμου.